Trudelu

Heeeeej kom typ hem nyss...
Min dag har väll varit helt ok.
Det började med att jag va rädd att jag inte skulle ha nån att träffa :/ Men sen gick jag t Edith och va ute lite sen var hon tvungen att åka t stallet så jag träffa Linnea och vi åkte runt och träffa nåra tråkiga killar....Sen behövde hon gå hem så jag gick hem lite och sen träffa jag awiwa och vi hade skoj!! :D:D Hihihiiiii inte för ni fråga men aja.
Bloggar nog lite senare och så men måste göra en sak nu puss hej!
HAHAHAHAAHAHAHAH orkar inte asso den e gammal men vi drev på den bilden hahahahahahahahahahah! Jag lovar på min grav! HHHAhhahahaa

tidigt uppe

Vaknade vid 9....-.- Haha men ska möta awiwa vid slussen och sen ska ja träffa natasha tror jag ;) Sen blire firande åt miiiiiiiiiiig!! :D:D:D Hihiiiii Och Awiwa ska slagga här.
Men nu måste jag äta min frukost puss hej
Haha jätte gammalbild :') ♥

Nu tänkte jag skriva ett inlägg här.

Hej hej hej hej!
Jag har pms och har vänligt mkt daaaaaamp!!!! Kan nån ringa mej snälla måste prata med nån! :D D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Aja men jag hatar dej jag älskar dej jag saknar dej jag har inga ord. För du är en påhittad person som aldrig kommer komma. Du finns i mina tankar. Men du käns ändå så värklig. Så värklig att jag kan ta på dej. För jag älskar dej.
Hejdå puss !!!!!1

.


Why not live life while you have one?


HOLA!

Truuudelu!
Då har man hafft en hyfsad söndag och aa den är slut nu. HAha men behövde vara med familjen idag -.- Det är väll kul det oxo, eller? Nä.
Men effter träningen var jag liiiiiiiite med awiwa och linnea :) Men behövde gå när rasmus och simon kom :D HAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAH!
Hihihiiiiiiii sitter och garvar i min ensamhet.....
Aja pussssss hej!

Gomorgon

Haha!
Men det är söndag och idag ska jag fan träna har inte kunnat göra det på typ en månad! Jävla infuensa. Sen effter får jag se om jag träffar linnea och awiwa men får se :P
Nu ska jag...aa inte göra så mkt tills ja ska träffa petronella ;)
Puss hej!

Bara äkta vänner ser tårarna bakom leendet.

Don't cry say fuck you and smile!

Det var ju en kul dag!!! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:DDDDD

DET ÄR FUCKING SOMMAR!!!!
Aja hade halvdag!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D va me linnea och awiwa de vaju kul förutom att vi gjorde noll:P Sen träffa vi rasmus o simon men K aa jag vet.
Jag har börjat om vet ni det :D Jag har glömt allt elr asso inte bokstavligen men alla problem och allt så nu har jag ju inga probmlem att tänka tbk till smart va? aa jag vet.
Men faktiskt och nu ska jag få kille ;) Pallar inte vara singel längre.
Nu ska jag leka tuff hejdå

Är så jävla glad!

Är så jävla fucking glad!! Vettefan vrf...? Lästa massa gamla inlägg och började le :D Har sån jävla bra tid just nu. Tror inte att jag hafft en tid då jag värkligen är glad. Har inte några problem så vafan vrf går man ändå runt och klagar på typ maten,skolan,internett mm HAHAHAHHA asso så jävla töntigt.
Jag blir bara glad när jag tänker på alla fina minnen. För att asso även om jag skulle må dåligt nu så när man tänker på bra stunder blir man ju glad. Det är väll klart? Tänk på alla vackra stunder istället för att bara hitta problemen i livet....varför lixom?
Skratta dig igenomlivet. Det är inte alltid lätt men försök att tänka på de små ljusa sakerna :D
Hihihiiiiiiiiii

Fettisdag!

Hej hej!
Idag har vart en strålande dag. Bokstvligen. Men faktiskt det har vart soligt och jag har varit på glatt humör :D Och har träffat Awiwa! Jippi har inte träffat henne på grymt länge. Vi gjorde inge specielt typ va hos henne tralala.
Design kommer kanske om en vecka elr något ska fråga nån om nån kan hjälpa mig mihihi.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA fin? Nä.
Men vet inte om ni ser den asso jag ser den inte men det står att den är uppe asso headern som ser ut som bilden btw. HAHAHAHAHHA världens fulaste men tilfällig iaf om ni ser den ;)
Puss

Det är inte livet som bestämmer hur du ska leva. Gör ditt eget liv till ditt.

Shuuuu!
Jag vet det här är helt kaos men allt löser sig hihi. Raderade massa inlägg från förr men kom på att det är ju jätte kul att läsa när man har lite tråkigt. Aja saksamma.
Tänkte iaf börja blogga igen :) Haha får se hur det blir med det, hoppas jag kan sköta mig. Shit saknar sommaren när jag bloggade som mest på den här bloggen.
Varit sjuk idag så har väll inte hänt så mkt. Jo juste jag är 14 bast nu bro! :D Fyller år hihi tack för alla fina som har grattat alla respekt.
Har inte mkt att skriva vänner men hare bra!
Shiit vad längesen! Visste ni att det här var den dagen jag och Awiwa älskling blev lixom kompisar ♥ kommer aldrig glömma. Du är mitt allt,finns alltid där,är alltid lika rolig,finns inte ord. Du är bara underbar heltänkelt. Vi kan bråka om så små saker som...aa hahahahahha vill inte ta upp sånna ämnen men vi blir ALLTID vänner igen på bara nåra minuter. Vet inte om det finns en sån hög siffra för alla våra minnen. Tror inte nån har gjort så mkt med en livslevande person på sån kort tid. Jag har bara känt den här ängeln i typ 9 månader! Och ångrar inget. Hur kunde jag ens leva innan jag träffa dig? Älskarej och det vet du hur dryg jag än är! Hihii puss bloggen!

På G igen...måste fixas bara.

Jupp tjenanixen som ni ser så ska jag börja blogga här igen men haha designen är helt fuckad men pallar inte nu.....-.- Fyller år idag! Hipphurra till mej hihihiiii foreveralone vart hemma hela dan och av de förflutna 6 dagarna oxo :D Är sjuk :( Men bläääh sämsta inlägget men har brottom puss bloggar mer sen pusssssskkkkllliiinuuuskii!
bildlös

RSS 2.0